Nieuws

24 januari 2004

'Mam waste Cudicini's krabbel van mijn shirt'

Bron: VI website

 

 

 

Leigh Walker keepte zaterdag de wedstrijd van zijn leven. De 22-jarige doelman van non-leaguers Scarborough hield Chelsea lange tijd van scoren af met enkele fantastische reddingen. Alhoewel hij uiteindelijk toch moest buigen voor een kopbal van John Terry (1-0) en zijn ploeg daardoor uit het FA Cuptoernooi vloog, liet Walker een goede indruk achter.

Tegenstander Carlo Cudicini was dusdanig onder de indruk, dat hij na afloop van het duel Walker zijn shirt overhandigde compleet met handtekening en boodschap: 'To Leigh, all the best for the season'.

Al zat het tenue van de Chelsea-doelman onder de moddervlekken, de dag van Walker kon niet meer stuk. Thuis in Sheffield zou hij het kleinood inlijsten en aan de muur hangen, zo nam hij zich voor.

Walker had echter buiten zijn moeder gerekend. Mams vond het shirt, zag de vieze moddervlekken en ... 'Mijn mam gooide het shirt in de wasmachine, omdat de modder eraan zat vastgekoekt', treurde Walker in The Sun. 'En dus is Carlo's handtekening eraf gewassen. En daar ben ik erg ziek van.'