Nieuws

25 mei 2016

Nieuwe shirt Schotse Ayr United zorgt voor verhoogde bloeddruk

Bron: Daily Mail

 

De presentaties van nieuwe clubshirts voor het komende seizoen zijn in volle gang, maar het Schotse Ayr United spant de kroon met de promotie van haar 2016-2017 shirt.

De mannen van Ayr verdienden promotie naar de Schotse Championship en wilden begrijpelijkerwijs op bijzondere wijze in de media de aandacht trekken met de lancering van hun nieuwe shirt. En indruk maakte zij door het topless model Ava Sovisl geheel uit de kleren te laten gaan. Zij toont het shirt in body paint.

Ava is het nieuwe model dat de harten sneller doet kloppen. De recent gepromoveerde club heeft een gewoonte gemaakt van shirtspresentaties op ongebruikelijke wijze. Sinds 2012 zet de club modellen in om het zwart met witte shirt te presenteren, in de hoop dat het de fans naar de clubshop lokt.

Calvin Ayre, oprichter van hoofdsponsor Bodog licht toe: 'De Ayr United shirts zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar het zou oneerlijk zijn te beweren dat ze beter zijn dan shirts van andere clubs. Eerlijk gezegd, als ik naar de fotoshoots kijk, lijken ze zelfs wat krap te zitten.'