Wedstrijdbal van de klassieker Ajax v Feyenoord op 1 november 1975 (6-0).
In meer dan een opzicht een bijzondere klassieker. 
In het Olympisch stadion was Ajax spits Ruud Geels maar liefst vijf keer trefzeker in dit duel.

Wedstrijdbal van de kwartfinale Europacup I op 17 maart 1976 (1-1) tussen Real Madrid en Borussia Monchen Gladbach.

Wedstrijdbal van Go Ahead Eagles v PSV op 7 juni 1976 (1-1) gespeeld in Deventer. PSV werd in dit duel kampioen van Nederland. De bal is gesigneerd door de complete selectie van PSV met een speciale boodschap van de toenmalige trainer Kees Rijvers

Wedstrijdbal van de bekerfinale tussen PSV en  NAC op 1 mei 1974 gespeeld in Rotterdam. PSV won dit duel met maar liefst 6-0, waaronder drie doelpunten van Willy van der Kuijlen.

Wedstrijdbal van de interland Duitsland v Zwitserland op 15 november 1972 (5-1) waarin de Duitse spits Gerd Muller (der Bomber) viermaal wist te scoren. Het was de enige keer dat arbiter Frans Derks als grensrechter fungeerde in een wedstrijd met een Duits team. Speciaal voor mijn vader had Derks een uitondering gemaakt. Al was het voor Derks geen herinnering om lang bij stil te staan. 'Bij iedere Duitse aanval waar ik de vlag omhoog stak voor buitenspel, negeerde Leo mijn vlagsignaal', zo beweerde Frans Derks jaren later met een knipoog. De andere grensrechter bij deze wedstrijd was Siem Wellinga.

Wedstrijdbal van de EK kwalificatie interland Zwitserland v USSR op 12 oktober 1975 in Zurich (0-1). Het team van USSR  bestond voornamelijk uit spelers van Dynamo Kiev waaronder spits Oleg Blochin. Coach van de Sovjet Unie was de legendarische Valery Lobanovskiy.

Wedstrijdbal van de vriendschappelijke interland Zwitserland v Zweden in Geneve op 26 april 1972 (1-1)

Wedstrijdbal uit de Israelische competitie. Belsissingswedstrijd om het kampioenschap Beitar Jeruzalem v Hapoel Tel Aviv (0-2)

Wedstrijdbal van de Europacupwedstrijd Derby County v Slovan Bratislava (3-0).........

Wedstrijdbal van de Europacupwedstrijd Partick Thistle v Honved Budapest..........

Wedstrijdbal van de nacompetitie wedstrijd voor promotie Wageningen v Vitesse op 9 juni 1974 (zie ook beeld onder)

Wedstrijdbeeld uit de nacompetitie wedstrijd voor promotie op de Wageningse berg tussen Wageningen en Vitesse op 9 juni 1974. Zichtbaar is de wedstrijdbal