Cartoons van striptekenaar Dik Bruynesteyn

Een viertal cartoons van striptekenaar Dik Bruynesteyn. Meermaals werd mijn vader door de striptekenaar getekend, waarbij mijn vader steevast Leo II werd genoemd. Met een knipoog naar Leo Horn die hij Leo I noemde (cartoon 1).

Speciaal voor het 12 en een half jarig huwelijk van mjn ouders maakte Bruynesteyn bij hoge uitzondering een uitnodiging, met daarin een belangrjike rol voor zijn geesteskind Appie Happie (cartoon 2).

In een van zijn befaamde krantenstrips over Appie Happie kwam mijn vader voor in het seizoen dat hij afscheid nam als scheidsrechter in 1976 (cartoon 3).

Op 23 juni 1974 was mijn vader tijdens voor WK 1974 uitgenodigd voor een televisie uitzending van Studio Sport in Hilversum. Ik was nog een klein jochie en mocht een keertje mee. In de gangen van een van de studio's liepen wij Dik Bruynesteyn tegen het lijf. Op de vraag of hij een tekening van Appie Happie wilde maken schetste Bruynesteyn binnen 30 seconden deze tekening met persoonlijke boodschap. Een mooie en blijvende herinnering aan een groot tekenaar (cartoon 4).