Vaan van UEFA Cup duel Barcelona v Flamurtari (4-1) op 25 november 1987; in deze Europese wedstrijd tegen de Albanese landskampioen scoorde de Engelse spits Gary Lineker tweemaal. Andere bekende namen in het elftal van Barcelona waren Bernd Schuster, Julio Alberto, Victor Munoz, Andoni Zubizarreta. Mijn vader was voor dit duel UEFA gedelegeerde. In de vaan is zijn naam ingeborduurd.

In meerdere opzichten een vaan van een memorabele wedstrijd. Kwartfinale Europacup I Real Madrid v Borussia MonchenGaldbach op 17 maart 1976 (2-2). Mijn vader was scheidsrechter en werd onbedoeld middelpunt van de belangestelling. Een ongekende hetze van de Duitsers zorgden in de weken na dit duel voor heel veel onrust in ons gezin. Een herinnering die voor altijd in ons geheugen blijft gegrift.....

Vaan van de kwartfinale Europacup I op 16 maart 1988 PSV v Girondin Bordeaux (0-0). PSV behaalde de halve finale dankzij een 1-1- in het uiduele. PSV speelde dat jaar als kampioen van Nederland tegen een sterke reeks tegenstanders, waaronder Galatasaray, Rapid Wien, Real Madrid en uiteindelijk Benfica .

Vaan van de return van de halve finale wedstrijd Europacup I op 20 april 1988 PSV v Real Madrid. Tegen het onverslaanbaar geachte Real Madrid wist PSV in een spannende de Madrilenen in Eindhoven op 0-0 te houden. Door dit resultaat wist PSV de finale tegen Benfica te bereiken. Het inmiddels beroemde rolletje van Edward Linskens waarmee de PSVer twee weken eerder in Bernabeau doelman Buyo wist te verrassen zou uiteindelijk van groot belang blijken (1-1)

Officiele vaan van de UEFA, de Europese voetbalbond waar mijn vader jarenlang voor actief was als official

Officiele vaan van de FIFA, de wereldvoetbalbond waar mijn vader jarenlang voor actief was als official

Fraaie oude vaan van de Duitse club Schalke 04 van eind jaren 70

Wedstrijdvaan van de halve final Champions League op 9 april 1997 Borussia Dortmund v Manchester United die in 1-0 zou eindigen

Mooie affiche van de halve finale Champions League op 15 april 1998 (0-0) tussen de Duitse kampioen Borussia Dortmund en de Spaanse titelhouder Real Madrid. De Spanjaarden plaatsten zich voor de finale dankzij de 2-0 thuiszege.

Officiele wedstrijdvaan van de Champions League finale op 28 mei 1997 Borussia Dortmund v Juventus (3-1) gespeeld in Munchen. Voor de Duitsers was het de eerste zege in de CL. De Italiaanse kampioen Juventus stond voor de tweede maal op rij in de finale.

Officiele wedstrijdvaan van de Champions League finale tussen Borussia Dortmund v Juventus op 28 mei 1997 (3-1) in Munchen. Juventus moest het in dit duel afleggen tegen de Duitse kampioen Borussia Dortmund ondanks het feit dat de Italianen voor de tweede maal op rij de finale hadden bereikt.

Champions League groepsduel op 6 december 1995 Borussia Dortmund v Glasgow Rangers. Wedstrijd die zowel in Glasgow als in Dortmund in 2-2 eindigde. Paul Gascoigne ontving in de 75e minuut een rode kaart.

Officiele wedstrijdvaan van het UEFA Cup duel uit de 2e ronde Borussia Dortmund v Slovan Bratislava (3-0) op 3 november 1994. De Slowaakse kampioen Slovan Bratislava had het thuisduel met 2-1 gewonnen.

Officiele wedstrijdvaan van de kwalificatie interland tussen Hongarije v Italie op 3 november 2000. Na een moeizame wedstrijd kwamen de Azurri uiteindelijk niet verder dan 2-2 in Budapest. Paolo Maldini evenaarde in deze interland record van Dino Zoff. De 32 jarige aanvoerder van Milan speelde zijn 112e interland