SUPPORTER GOOIT SHIRT TERUG - 17 november 2008

Vangelis Moras bedankte de meegereisde supporters van Bologna na afloop van de uitwedstrijd tegen Siena (1-1) door zijn shirt in het publiek te gooien. De ontvanger kon de geste blijkbaar niet waarderen, want het tricot van de Griekse verdediger werd weer terug het veld opgeworpen. 'Ik heb dit nog nooit meegemaakt', aldus Moras. 'Ik ben ontdaan en teleurgesteld. Ik vind het erg jammer, want dit resultaat is erg belangrijk voor ons.' Bologna komt voorlopig niet verder dan de degradatiezone in de Serie A. Het gelijkspel in Siena betekende het achtste punt voor de gepromoveerde club.
Aanvoerder Claudio Terzi nam het op voor zijn ploeggenoot. 'Ik begrijp niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. De fans applaudisseerden juist voor ons. Ik hoop dat dit een actie was van één individu.'
Dat vond ook technisch directeur Pier Giovanni Ricci. 'Ik hoop dat het shirt van Moras in handen is gekomen van iemand die geen idee had wat de bedoeling was. Ik was met stomheid geslagen, omdat er helemaal geen aanleiding was ontevreden te zijn.

Bron: VI.nl